My Renault

Bandenwissel aan mini prijzen

Zodra de temperatuur onder 7 °C zakt, zorgen winterbanden voor een uitstekende wegligging en dus een optimale veiligheid bij lage temperaturen. Dit is dus het ideale moment om je zomerbanden te laten wisselen of je winterkit te monteren aan zeer voordelige prijzen!

Veilig op weg met winterbanden

Profiteer van ons exclusief aanbod* om uw Renault goed uit te rusten met de juiste banden voor het koude seizoen. Renault haalt de zomerbanden van je wagen en legt je winterbanden op voor slechts € 16 per band. En beschik je over een winterkit (set winterbanden gemonteerd op velgen), dan betaal je slechts € 8,75 per wiel.

Heb je nieuwe banden nodig?

Bereken dan de prijs van de winterbanden die het best geschikt zijn voor je wagen via onze online offerte tool.

Kies je banden

*Exclusief SSPP-sensoren en de synchronisatie ervan.

DE VIJF PLUSPUNTEN VAN WINTERBANDEN

1Betere wegligging

Door hun elasticiteit geven winterbanden je wagen een betere wegligging, zodat je sneller bochten kunt nemen, stabieler rijdt en geniet van meer rijcomfort.

3Minder risico op aquaplaning

De diepe groeven van winterbanden voeren voortdurend meer water, modder of sneeuw af.

4Je zomerbanden gaan langer mee

Winterbanden opleggen kost wel wat, maar dat is relatief. Want terwijl je met winterbanden de weg op gaat, krijgen je zomerbanden een welverdiende rustpauze.

2Kleinere remafstanden

Bij een temperatuur van minder dan 7 °C en een snelheid van 80 km/u staat een wagen met zomerbanden op een nat wegdek pas stil na 40 meter. Dat is maar liefst 6 meter meer dan bij winterbanden! Dankzij de vele typische groeven hechten winterbanden zich optimaal aan de weg en wordt de remafstand bij lage temperatuur veel kleiner. Daarnaast bieden winterbanden een betere grip bij sneeuw en ijzel, zelfs bij zwaardere voertuigen (4x4, bedrijfsvoertuigen ...).

5Minder moeilijkheden in het buitenland

In sommige landen, zoals Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk, moet je wagen tijdens het winterseizoen met winterbanden uitgerust zijn Is dat niet het geval, dan mag je een boete verwachten.

garage icon
Maak een afspraak bij je Renault-garage

Maak snel een afspraak bij je Renault-garage en laat je zomerbanden verwisselen door winterbanden voor een scherpe prijs!

Mijn garage 
Win het levenslang onderhoud van je wagen

Speel mee met onze wedstrijd en win het gratis onderhoud van je Renault!

Deelnemen 
Krijg online een offerte in amper vijf minuten

Ook nieuwsgierig naar onze supervoordelige prijzen? Bereken de prijs van je interventie via onze tool 'Online Offerte' ... snel en volledig vrijblijvend.

Bereken je prijs 

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.