My Renault

Ontdek Easy Park Assist

Parkeren met Renault Espace even makkelijk als met Twingo … dat kan toch niet? Toch wel! Nieuwe Renault Espace beschikt namelijk over drie gecombineerde systemen waarmee u nog makkelijker parkeert in alle posities.

Easy Park Assist

Bij parallel, schuin of dwars parkeren wordt u geholpen door Easy Park Assist. Het systeem meet eerst of de parkeerplaats groot genoeg is en bepaalt dan het traject van het voertuig. Tot slot neemt het bij het manoeuvreren en parkeren de controle over het stuur over. De bestuurder moet wel zelf het rem- en gaspedaal en de versnellingspook bedienen. Eenvoudiger kan niet, zoals het volgende filmpje aantoont:

Omdat u de parkeerplaats ook moet verlaten, krijgt u bij uw vertrek hulp van de functie Park Out.

Parkeerhulp en achteruitrijcamera

De parkeerhulp vooraan, achteraan en opzij en de naderingssensoren beschermen u over 360° tegen kleine botsingen met statische voorwerpen (parkeervoorzieningen, andere geparkeerde voertuigen ...).
In combinatie met de parkeerhulp achteraan vergemakkelijkt de achteruitrijcamera elk parkeermanoeuvre doordat u op de centrale display de achterkant van het voertuig ziet. Zo vermijdt u obstakels en gevaarlijke situaties.

Meer weten over hoe de achteruitrijcamera en de parkeerhulp werken? Lees snel dit artikel.

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.