My Renault

Energy TCe 130 :
de ideale motor

Ruim 1 liter zuiniger per 100 kilometer en tot 20% minder CO2-uitstoot*: de nieuwe Renault Energy TCe 130 (de nieuwste telg in de motorenfamilie Energy) wordt ongetwijfeld een groot succes!
En deze cijfers zijn nog maar het topje van de ijsberg ... Kijkt u even mee onder de motorkap?

Rijplezier

U vraagt een soepele en vinnige motor? Met 130 pk bij 5.500 tpm en 205 Nm vanaf 2.000 tpm is deze 1,2 l turbobenzinemotor met directe injectie precies wat u zoekt. Zelfs bij een laag toerental trekt deze motor van de nieuwste generatie dynamisch op. Rijplezier gegarandeerd!

Goed voor uw portefeuille & het milieu

Dankzij de Energy technologieën (waarvan een paar uit de F1-wereld) daalt uw verbruik per 100 km* met meer dan 1 liter. Ook de CO2-uitstoot gaat tot 20%* naar omlaag, afhankelijk van het Renault model.

Minimaal onderhoud

Dankzij de ecologische oliefilter en een levenslange distributieriem hoeft uw Renault pas om de 30.000 km naar de garage. Met de nieuwe Energy TCe 130 motor bespaart u dus ook op het onderhoud van uw wagen!

Stiller dan ooit

Ondanks zijn grote vermogen hoort u de Energy TCe 130 bijna niet en werkt het Stop & Start systeem ultrasnel.

De Renault Energy TCe 130 is de nieuwste aanwinst van het benzinegamma van nieuwe Mégane, Scénic en Grand Scénic. Bent u er klaar voor?

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.