My Renault

Denk aan je zomerbanden!

Zomerbanden voor je auto zijn geen formaliteit, maar een kwestie van veiligheid. Zodra het buiten 7 °C of warmer is, wordt het tijd om je winterbanden door zomerbanden te vervangen. Denk eraan!

Zomerbanden: driemaal veiliger op weg

Zomerbanden zijn gemaakt van stugger, dikker rubber dan winterbanden en zorgen er op drie vlakken voor dat je veiliger rondrijdt:

  • Ze raken minder snel oververhit.
  • Je wagen heeft een betere wegligging.
  • Je wagen remt doeltreffender.

Let op de remafstand en slijtage

Wist je dat : Als je met winterbanden 50 km/u rijdt bij een temperatuur van 15 °C, is je remafstand 25% langer dan met zomerbanden. Bovendien verslijten winterbanden sneller bij warm weer, omdat ze van soepeler rubber gemaakt zijn.

Tip :

wissel je winter- en zomerbanden steeds na zes maanden. Zo gaan ze twee keer langer mee dan wanneer je het hele jaar door slechts één bandenset gebruikt.

Ontdek onze vier exclusieve forfaits op maat

Uiteraard helpt Renault u graag op weg. Ontdek onze vier voordelige forfaits voor het vervangen van uw zomer- of winterbanden.

4 WIELEN*:

het afnemen van uw vier winterwielen en opleggen van uw vier zomerwielen

€ 35

incl. btw

4 WIELEN + BIJVULLEN VAN DE VLOEISTOFFEN**:

het afnemen van uw vier winterwielen en opleggen van uw vier zomerwielen + het bijvullen van de vloeistoffen

€ 45

incl. btw

4 BANDEN*:

het afnemen van uw vier winterbanden en het opleggen van uw vier zomerbanden (inclusief uitbalanceren)

€ 56

incl. btw

4 BANDEN + BIJVULLEN VAN DE VLOEISTOFFEN**:

het afnemen van uw vier winterbanden en het opleggen van uw vier zomerbanden (inclusief uitbalanceren) + bijvullen van de vloeistoffen

€ 66

incl. btw

*Exclusief SSPP-sensoren en de synchronisatie ervan.
**Met ‘bijvullen van de vloeistoffen’ bedoelen we dat de volgende vloeistoffen nagekeken worden en indien nodig bijgevuld:

  • motorolie
  • remvloeistof
  • koelvloeistof
  • stuurbekrachtigingsvloeistof
  • ruitensproeiervloeistof voor/achter
Heb je nieuwe banden nodig? Ontdek uw prijs op onze simulator

Zomerbanden nodig? Door de vele aanbiedingen, merken, prijzen en technische kenmerken ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste banden, heeft Renault een online bandensimulator ontwikkeld. U kunt er ook uw nieuwe banden bestellen en profiteert dan meteen van een mooie korting tot 35%.

Vind de beste prijs
garage icon
Geïnteresseerd?

Maak een afspraak bij uw garagehouder voor een van onze vier forfaits zodat u in alle veiligheid van het nieuwe seizoen kunt genieten!

Mijn garage 
icon
Profiteer van de "one stop shopping"-service

Om je dagelijks te ondersteunen, tijd te besparen, je veiligheid te garanderen en je een optimale kwaliteit te verzekeren, biedt Renault je een "one stop shopping"-service aan. Met één enkel bezoek aan de werkplaats voeren we alle gewenste ingrepen en noodzakelijke herstellingen uit: ontdek onze op maat gemaakte mechanische onderhouds- en reparatiepakketten, onze carrosserie en voorruit service, vind de banden die geschikt zijn voor jouw auto, raadpleeg ons brede assortiment accessoires, onze onderhoudsproducten ... Je Renault-dealer staat tot je dienst!

contacteer je Renault-verdeler

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.