My Renault

Goede
zichtbaarheid =
veilig rijden

Ongeacht het weer, uw koplampen moeten u tijdens het rijden een uitstekend zicht op de weg geven. Ook andersom moet u goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Door versleten koplampen die bijvoorbeeld dof of bekrast zijn, kunnen uw koplampen niet meer optimaal licht geven. Zo komt uw veiligheid in het gedrang. Gelukkig heeft Renault twee oplossingen om uw koplampen weer te laten blinken.

Doffe koplampen?

Kies dan het forfait polijsten
aan € 45 incl. btw

Mettertijd worden de koplampen dof en minder transparant. Tijdens het polijsten worden de koplampen opgeschuurd, gladgemaakt en gepolijst. Met het forfait polijsten van Renault worden uw koplampen weer stralend schoon en transparant, waardoor uw koplampen weer presteren als nieuw. Hoe beter u ziet en gezien wordt, hoe veiliger!

Bekraste koplampen?

Kies dan het herstellingsforfait
aan € 150 incl. btw

Boomtakken of hagen langs de weg, een kleine aanrijding ... Uw koplampen lopen al snel lichte beschadigingen op. Maar deze krassen zijn nefast voor de lichtbundel van uw koplampen en dus ook voor uw zichtbaarheid. Renault herstelt uw koplampen in perfecte staat, zodat uw koplampen weer schijnen als nooit tevoren.

Originele onderdelen van Renault: uw beste garantie

De originele koplampen van Renault hebben tal van voordelen: u bent optimaal zichtbaar in alle omstandigheden, uw koplampen zijn nog beter beschermd tegen insijpelend water en de koplampen gaan gegarandeerd lang mee. De Renault koplampen zijn bovendien gehomologeerd. Door hun specifieke ontwerp zijn ze perfect aan uw voertuig aangepast en 100% compatibel met de Renault rijhulpsystemen cornering, automatische ontsteking van koplampen, richtingaanwijzers enz. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan! Bovendien wordt er niet geraakt aan de akoestische en aerodynamische prestaties van uw Renault.

garage icon
Geïnteresseerd?

Ga naar uw Renault carrosserie voor meer informatie over onze twee forfaits voor koplampen.

Mijn garage 
--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.