My Renault

Alles over EASYfin Planning

EASYfin Planning is een kredietformule van Renault die u meer flexibiliteit garandeert. Klanten uit allerhande doelgroepen doen er hun voordeel mee, en dan vooral diegenen die graag regelmatig van auto veranderen!

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Een nieuwe of tweedehands Renault

EASYfin Planning omvat twee opties: financiering van een nieuwe wagen en financiering van een tweedehandswagen. De prijs van het voertuig bepaalt over hoeveel maanden uw lening gespreid wordt, van 24 maanden voor goedkopere wagens (tot € 2500) tot 60 maanden voor de duurste modellen (meer dan € 15.000). Een voorschot is bovendien niet verplicht.

Het principe van een ballonlening: kleinere maandelijkse afbetalingen

EASYfin Planning is een zogenaamde ballonlening. Het grootste pluspunt daarvan? Uw maandelijkse afbetaling is lager dan bij andere autoleningen: wanneer uw financiering ten einde loopt, betaalt u in plaats van een gewone maandelijkse afbetaling een groter bedrag terug (ook wel ‘ballon’ genoemd). Met dat bedrag vereffent u uw krediet. Deze formule biedt u meer flexibiliteit, want aan het einde van uw contract kunt u kiezen uit drie opties: het saldo betalen (door uw wagen te verkopen, met het geld dat u tijdens uw lening uitspaarde dankzij de kleinere afbetalingen …), dit bedrag herfinancieren of uw krediet vernieuwen voor de aankoop van een nieuwe wagen.

Comfort, veiligheid, plezier en een transparant budget

Koopt u regelmatig een andere auto, uit noodzaak of gewoon omdat u dat leuk vindt? Wilt u graag een krachtigere of beter uitgeruste wagen aanschaffen? Bent u op zoek naar een flexibele en handige kredietformule? Hebt u een bepaald budget in gedachten en wilt u graag eens een simulatie uitvoeren? Is het antwoord op een van deze vragen ‘ja’? Dan is EASYfin Planning misschien wel de ideale oplossing voor de aankoop van uw volgende Renault.

Eén contactpersoon voor uw krediet

Ook op praktisch vlak scoort het eenvoudige EASYfin Planning uitstekend. U verspilt namelijk geen kostbare tijd meer, want voor alle aspecten van uw krediet kunt u snel terecht bij uw verdeler. Renault zorgt voor alles.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

garage icon
Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over EASYfin Planning? Ga dan zeker eens langs bij uw Renault-verdeler.

Contacteer mijn garage 

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.