My Renault

Renault zomeraccessoires

De vakantiemaanden komen eraan en dus ook de kriebels om er weer op uit te trekken! De vakantie start zodra u in de wagen stapt. Maak uw keuze uit de zomeraccessoires van Renault en geniet van een leuke en ontspannende reis.

€ 135

Koelbox

Picknickpauze? Fruitsap, boterhammetjes, gekookte eitjes en snoeptomaten ... In deze vernuftige koelbox van Renault blijft al dat lekkers heerlijk koel. Met de handige schouderriem neemt u hem bovendien overal mee naartoe. Ook ideaal voor een dagje op het strand of in de bergen.

Vanaf

€ 79

Set zonnebeschermers

Zalig toch, als de zon meteen ook van de partij is. Tijd voor een dutje of film onderweg? Dan is een beetje schaduw (en koelte) in de wagen een must. Gelukkig kunt u rekenen op onze zonweringen. Ze zijn gemaakt uit een ultrastevige stof en hangen in een oogwenk op hun plaats.

€ 20

Car-organizer

Graag een beetje orde? Ook daar heeft Renault aan gedacht! Deze car-organizer hangt u aan de hoofdsteun van de voorste zetels. Discreet, elegant en vooral zeer praktisch. Een iPad, koptelefoon, drankje, snack en zelfs hun lievelingsknuffel ... uw kids kunnen er alles in kwijt!

€ 19

3-in-1-kabel

Uw smartphone in de wagen opladen of uw gegevens synchroniseren? Dankzij deze 3-in-1-laadkabel van Blaupunkt blijft u altijd verbonden, zelfs op de meest afgelegen vakantiebestemmingen. De nylon kabel is compatibel met iOS en Android, heeft drie aansluitmogelijkheden (USB, Lightning en micro-USB) en is 1,5 m lang. Groot gemak voor een klein prijsje!

Fietsendrager

Met de haren in de wind ... Dankzij deze fietsendrager neemt u uw tweewielers gemakkelijk en veilig met u mee. Geniet van een leuke fietstocht met het hele gezin. Ontdek hier welke fietsendrager best bij u past.

Ontdek hier

Vanaf

€ 259

garage icon
Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie over deze zomeraccessoires contact op met uw Renault-verdeler

Mijn garage 

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.