My Renault

Nieuwe CLIO, nu al een icoon

Daar is ze dan, nieuwe CLIO. Nieuwe CLIO werd begin 2019 voorgesteld tijdens het Autosalon van Genève. Ondertussen zijn we toe aan de 5e generatie sinds haar lancering in 1990. Het icoon van Renault ziet er opnieuw krachtiger uit, ruimer ook. Uitgerust met de nieuwste technologieën en verkrijgbaar in enkele unieke tinten. Maar aan haar verleidingskracht werd niet getornd. Haar verkiezing tot 'Beste Seriemodel' door de Grand Prix RTL hoeft dan ook niet te verbazen.

Mooiere vormen

Nieuwe CLIO bouwt verder op de sensuele vormgeving van het vorige model en gaat voluit voor een krachtiger, dynamischer design. Met pure lijnen en een stijlvolle neus gaat nieuwe CLIO meer dan ooit voor een moderne look. Maar vergis u niet ... Eén blik is genoeg om het CLIO-DNA te herkennen!

Interview met Laurens VAN DEN ACKER

CLIO heeft echt alles
van een grote

Bij de lancering in 1990 hoorde de bekende slogan "Alles van een grote". Meer dan ooit geldt dat ook voor de nieuwe 5e generatie. Zo kreeg het interieur een complete make-over. De cabine doet denken aan die van wagens uit een hoger segment en kan ruimer of net compacter gemaakt worden.

Technologie

Nieuwe CLIO beschikt eveneens over ultramoderne technologieën die u een nóg betere rijervaring garanderen. Die technologieën hebben trouwens maar één doel: uw leven gemakkelijker maken. Het digitale dashboard en het grote multimediascherm (9,3 inch) verwelkomen u in de 'Smart Cockpit'!

Licht en uniek

Naast de nieuwe C-vormige lichtsignatuur van Renault krijgt nieuwe CLIO ook drie unieke tinten : Orange Valencia, Brun Vison en Bleu Céladon. Dat betekent dat u uw keuze kunt maken uit maar liefst 11 carrosseriekleuren, 3 personalisatiepacks voor de buitenkant (rood, oranje en zwart) en 5 personalisatiepacks voor de binnenkant (middenconsole, dashboard, deurpanelen, stuur en armleuningen). CLIO is er voor iedereen!

Gloednieuw en nu al een eerste prijs

Nieuwe CLIO was amper voorgesteld tijdens het Autosalon van Genève en wist haar eerste publieksprijs al in de wacht te slepen. CLIO haalde het uiteindelijk van 8 andere seriemodellen die tijdens het autosalon hun opwachting maakten en werd door Grand Prix RTL - Auto Plus - Turbo verkozen tot 'Beste Seriemodel van het Autosalon van Genève 2019'. Dat is nog eens met de deur in huis vallen!

garage icon

Wil u graag meer informatie ontvangen in avant-première over Nieuwe CLIO?

Bezorg ons uw gegevens 

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.