My Renault

Nieuwe TWINGO, pittiger dan ooit

De kleinste wagen uit het Renault-assortiment onderging een metamorfose, maar haar legendarische karakter bleef wel behouden. Zowel in de stad als op de snelweg staat nieuwe TWINGO garant voor ultieme behendigheid. Dat heeft zij te danken aan haar nieuwe SCe 75-motor. Die is stiller, soepeler en lichter.

Een chique look

De carrosserie van nieuwe TWINGO kreeg een meer uitgesproken vorm en een puurdere voorbumper. Haar verfijnde looks heeft ze vooral te danken aan de nieuwe C-vormige lichtsignatuur van Renault, inclusief ledverlichting. En ook op aerodynamisch vlak scoort dit nieuwe design bijzonder goed!

Ultraconnectief

Nieuwe TWINGO werd eveneens uitgerust met de twee multimediasystemen van Renault: R&Go en EASY LINK van het EASY CONNECT-ecosysteem. Verbindt u uw TWINGO met uw Apple-smartphone, dan krijgt u toegang tot populaire navigatie-apps zoals Waze en Google Maps, en muziekapps zoals Deezer, Spotify en Apple Music. Hetzelfde geldt trouwens voor Android-smartphones. Voor nóg meer plezier in de wagen.

Pittiger dan ooit

Naast Noir Étoile, Rouge Flamme, Gris Lunaire, Blanc Cristal, Vert Pistache en Bleu Dragée zijn er twee nieuwe carrosseriekleuren verkrijgbaar: Jaune Mango en Blanc Quartz! Dankzij alle beschikbare packs voor de binnen- én de buitenkant kunt u uw nieuwe TWINGO op honderden manieren personaliseren!

Handig manoeuvreerbaar

Omdat de motor achteraan zit, kan nieuwe TWINGO opscheppen met de kleinste draaicirkel op de markt! Dankzij haar kleine formaat (3,61 m lang) baant ze zich behendig een weg tussen het verkeer in de stad en is zelfs de kleinste parkeerplaats ruim genoeg. Aan laadruimte geen gebrek trouwens dankzij de vijf deuren en de passagiersstoel die volledig ingeklapt kan worden. Een verborgen parel dus!

Veiliger dan ooit

Het chassis van nieuwe TWINGO is erg stevig en veilig en garandeert een nóg dynamischere rijervaring. Door de structuur met voorgeprogrammeerde vervorming, de vier airbags ... hoeven passagiers zich in ieder geval geen zorgen te maken over hun veiligheid. Wat rijhulpsystemen betreft, springen vooral de snelheidsbegrenzer (met waarschuwing bij te hoge snelheid) en de vertrekhulp eruit. Nieuwe TWINGO, veiliger dan ooit.

garage icon
Geïnteresseerd?

De kleinste Renault, grootser dan ooit. Ontdek nieuwe TWINGO bij uw Renault-concessiehouder

Mijn Renault-concessiehouder

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.