My Renault

De piloten van het Renault F1 Team

Uitstekende start voor R.S.19!

Sinds zijn terugkeer als constructeur op de F1-circuits in 2016 is Renault opgeklommen van de 9e tot de 4e plaats! Het Renault F1 Team heeft twee sterke argumenten om in de loop van het seizoen 2019 op hetzelfde elan door te gaan. Zijn eenzitter R.S.19 is nog krachtiger. En een nieuwe piloot vergezelt Nico Hülkenberg: de Australische Daniel Ricciardo. Go, go, go Renault.

Dynamisch duo

De twee piloten van het Renault F1 Team voor het nieuwe seizoen 2019 zijn de Duitse Nico Hülkenberg en de Australische Daniel Ricciardo, een nieuweling. Een veelbelovend ‘dynamisch duo’. Achter het stuur van de eenzitter R.S.19 in de geel-zwarte Renault-kleuren zullen ze tot het uiterste gaan en een vervolg geven aan de uitstekende resultaten van Renault als constructeur.

Een eenzitter die gaat knallen!

De nieuwe eenzitter voor het seizoen 2019 werd R.S.19 gedoopt. Zijn carrosserie onderging een aantal wijzigingen als gevolg van het nieuwe reglement inzake aerodynamica. Maar het is vooral de kracht van de motor die zal knallen. De R.S.19 heeft meer dan 950 pk onder de motorkap en is uitgerust met de Renault E-Tech 19-aandrijflijn (een nieuwe naam die de synergie met het hybride gamma van Renault weerspiegelt).

“We zijn ervan overtuigd dat de eenzitter krachtiger is dan ooit tevoren”

klinkt het in de stal van Renault.

In de wedstrijd blijven

Renault eindigde het seizoen 2018 op de 4e plaats als constructeur, een heel mooi resultaat. De ambitie van Renault voor dit seizoen: de kloof tussen zichzelf en de drie beste teams, Mercedes, Ferrari en Red Bull, dichten. Nico en Daniel, we rekenen op jullie ... Gas geven!

Fan van F1?

Ontdek de kalender van de Grands Prix 2019

Ontdek de tandem van het Renault F1 Team

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.