My Renault

3-in-1 laadkabel

Slechts

€ 19

Uw smartphone opladen in de wagen? Of zelfs gegevens synchroniseren? Geen enkel probleem! Dankzij deze 3-in-1 laadkabel van Blaupunkt blijft u ook onderweg perfect verbonden. Wedden dat dit uw favoriete accessoire wordt?

De smartphone, uw rijhulp

Door de vele apps op de markt is onze smartphone het multifunctionele hulpmiddel bij uitstek geworden. In de wagen tovert u uw smartphone in een handomdraai om tot gps-toestel, radarverklikker, radio, muziekspeler, inbox voor uw e-mails en ... telefoon. U vindt er bovendien alle mogelijke parkeerplaatsen, bezienswaardigheden of restaurants op terug. U rekent er dus dag en nacht op!

Een 'smart' 3-in-1 laadkabel!

Deze 3-in-1 laadkabel van Blaupunkt houdt de batterij van uw smartphone altijd opgeladen. De kabel is compatibel met iOS en Android en past op drie soorten poorten: USB, Lightning en micro-USB. Met deze C-kabel laadt u uw smartphone of tablet heel eenvoudig op en synchroniseert u in een handomdraai al uw gegevens! (Kabel uit nylon – lengte 1,5 m). Een smart accessoire voor een zacht prijsje: amper € 19*.

€ 19

garage icon
Geïnteresseerd?

Deze 3-in-1 laadkabel is vanaf nu verkrijgbaar in uw Renault-garage.

Mijn garage 

*Opgelet: aanbieding geldig van 01.03.2019 tot en met 30.06.2019 en zolang de voorraad strekt.

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.