My Renault

Welkom op het Autosalon!

Van 19 tot 27 januari 2019 vindt u ons in de Paleizen van de Heizel. Tijdens de 97e editie van het Autosalon ontdekken autofanaten, nieuwsgierigen, technologieliefhebbers en natuurlijk chauffeurs die al dromen van hun volgende wagen tal van nieuwigheden. De prachtige modellen bewonderen en even plaatsnemen achter het stuur, het blijft een magische ervaring.

De Paleizen van de Heizel: het koninkrijk der mobiliteit

Negen dagen lang hebt u de kans om de grootste showroom van het land te bezoeken. Bijna 130 exposanten uit de autowereld stellen er hun allernieuwste paradepaardjes voor, waaronder tal van vrijetijdsvoertuigen en enkele unieke conceptcars. U zult versteld staan!

Beleef het op onze Renault stand

We nodigen u niet enkel uit om ons gamma te komen (her)ontdekken, maar hebben ook enkele nieuwigheden voor u in petto:

De SUV Renault Kadjar blijft trouw aan zijn avontuurlijke karakter, maar kreeg wel een nieuwe look. Nog vloeiendere lijnen, nog meer comfort, nog betere rijeigenschappen. De meest verleidelijke SUV ooit!

Lees meer

Sportieve MEGANE RS is sinds het einde van de zomer van 2018 verkrijgbaar in een Trophy-versie met maar liefst 300 pk onder de motorkap. In 2019 krijgt hij er ook lichte velgen van 19” bij voor nog krachtigere prestaties!

Ontdek nieuwe Mégane R.S. Trophy

De milieuvriendelijke robotauto EZ-PRO is een conceptcar van Renault. In tijden van e-commerce biedt deze zelfrijdende deelbare mobiliteitsoplossing voor de leveringen een antwoord op de uitdagingen van de toekomst.

Meer weten

Maar we gaan niet alles onthullen, want er zijn natuurlijk nog veel meer verrassingen ... en activiteiten die u live op onze Renault stand kunt komen beleven. Tot binnenkort!

Uitzonderlijke voorwaarden

Tijdens het Autosalon profiteert u ook van onze unieke salonvoorwaarden op het volledig gamma.

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.