My Renault

Nieuwe Mégane R.S. Trophy

Nieuwe Mégane R.S. Trophy rijdt nooit ongemerkt voorbij. Deze sportieveling werd gelanceerd in 2005 en is uitgegroeid tot een icoon in de autowereld. Nieuwe Mégane R.S. Trophy legt de lat nog veel hoger over de hele lijn: prestaties, kracht, wegligging én snelheid. On-weer-staan-baar!

300 pk onder de motorkap

Mégane R.S. Trophy maakt gebruik van vooruitstrevende technologieën, zoals de turbocompressor (technologie afkomstig uit de Formule 1) en het uitlaatsysteem met terugslagklep. De nieuwe versie van de 1.8 liter turbomotor levert voortaan 300 pk en 420 Nm! Deze motorversie is te combineren met een handgeschakelde versnellingsbak of EDC. Hoewel deze bolide ideaal is voor wie op zoek is naar exclusiviteit, is hij evenzeer perfect voor dagelijks gebruik.

Elk terrein de baas

4CONTROL-systeem met vier sturende wielen, schokdempers met hydraulische aanslagpunten (afkomstig van de rallywereld), standaard Cup-chassis met strakkere ophanging ... kortom, de Mégane R.S. Trophy kleeft aan de weg! Deze versie pronkt vooraan ook met remschijven uit twee materialen, speciale velgen van 19” en Bridgestone high performance banden, die gecombineerd kunnen worden met exclusieve nieuwe, lichtere velgen.

Spannend uiterlijk

Nieuwe Mégane R.S. Trophy maakt niet alleen indruk met zijn prestaties, ook het volledig nieuwe design is indrukwekkend. Een hertekende achterbumper, 19” velgen met diamantlook en rode rand, Bridgestone S001 banden, exclusieve ‘Trophy’-signatuur ... Deze sportieveling is niet alleen opvallend, zelfs stilstaand dwingt hij ontzag af. De lanceringskleur (Sirius Geel) met maximale glans en reflecterende effecten maakt hem nog legendarischer. Aan alles is gedacht om zijn sculpturale schoonheid extra te benadrukken.

Ontdek alle technische kenmerken van de nieuwe Mégane R.S. Trophy

Meer weten

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.