My Renault

De smartphone, de ideale bondgenoot ...

Houder voor
smartphone

€ 19

>

Onze multifunctionele smartphones zijn absoluut onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Deze zakcomputers zijn namelijk niet alleen een handig communicatiemiddel meer maar nog zoveel meer ... Ook voor de bestuurder! Zo toveren tal van apps uw smartphone om in een gps-systeem of zelfs radarverklikker, vindt u er gemakkelijk een parkeerplaats mee of kunt u allerlei bezienswaardigheden of restaurants langs uw route ontdekken. Daarnaast doet hij dienst als radio, muziekspeler, computer en last but not least ... telefoon!

... maar wel een bron van afleiding!

Het is dus niet meer dan normaal dat u op elk moment van de dag uw smartphone gebruikt. Maar ze in de hand houden zorgt niet alleen voor gevaarlijke afleiding, maar geeft u ook minder controle over uw Renault. U houdt uw blik immers niet langer continu op de weg gericht én u hebt het stuur niet meer met twee handen vast. Om dat tegen te gaan, is er maar één oplossing!

De draagbare smartphonehouder

Plaats uw smartphone met een enkele handbeweging op de houder aan het ventilatierooster dankzij de handige magneet. U kunt de houder gemakkelijk verwijderen en in een ander voertuig gebruiken. Zo profiteert u van alle technische snufjes op uw toestel, zonder de ongemakken van traditioneel gebruik. En dat voor amper € 19. Een minimaal prijsje voor maximale voordelen!

Support de smartphone nomade

19

garage icon
Geïnteresseerd?

Deze draagbare smartphonehouder is vanaf nu verkrijgbaar in uw Renault garage.
Mijn garage 

Geen contractuele foto.

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.