My Renault

Mythische verjaardag in Parijs

Elk jaar opnieuw is de Mondial de l’Automobile in Parijs het evenement bij uitstek voor al wie houdt van mooie bolides. De nieuwste wagens ontdekken, even wegdromen of een nieuwe auto aanschaffen: het kan er allemaal. Toch ging het er dit jaar bij Renault net iets anders aan toe, want het merk had voor zijn grootste fans twee leuke verrassingen in petto. Het publiek kon in Parijs namelijk niet alleen de nieuwste modellen en de luxueuze, futuristische conceptcar Renault EZ-ULTIMO ontdekken, maar ook twee unieke evenementen bijwonen ter gelegenheid van de 120e verjaardag van Renault: een historische parade en de Time Machine.

120 jaar Renault in de spotlights

In de loop der jaren ontwikkelde Renault een aanzienlijk aantal wagens, van gezinswagens tot conceptcars en van bedrijfsvoertuigen tot strandauto’s ... Het zijn er in elk geval te veel om op te noemen, maar tijdens het defilé konden de kijklustigen maar liefst 230 verschillende modellen zien voorbijtrekken. Renault Frégate, Renault Spider, Étoile Filante, Renault 5, ze waren allemaal van de partij. Bekijk zeker ook het filmpje, om helemaal mee in de sfeer te komen.

Reis door de tijd

Tijdens de Mondial de l’Automobile konden de bezoekers ook een tijdreis maken met de Time Machine, de gratis attractie bij de Renault-stand. In een cabine werden ze van top tot teen gescand en vervolgens in een van drie scenario’s ‘geprojecteerd’. Aan het stuur van Renault Type A in 1898, in een Renault 5 in 1972 of in een zelfrijdende Renault Symbioz in 2030. De Time Machine kon op heel wat bijval rekenen!

De Time Machine

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.