My Renault

Ontdek Nieuwe Kadjar

Tijdens het autosalon van Parijs in oktober deed Nieuwe Renault Kadjar heel wat monden openvallen. Nieuwe Kadjar bouwt verder op zijn voorganger, maar alles wat hem sinds 2015 zo succesvol maakte, is nog beter geworden. Denk maar aan vloeiende, ietwat dynamischere lijnen, een weergaloze wegligging en een uitstekend comfort in alle omstandigheden. En dat allemaal zonder zijn SUV-persoonlijkheid te verloochenen!

Oog voor detail

Renault Kadjar heeft zijn populariteit vooral te danken aan zijn aantrekkelijke, stoere looks. In navolging van de nieuwste trends kreeg Kadjar nog vloeiendere, meer verfijnde lijnen. Zo pronkt het nieuwe model met de nieuwe C-vormige lichtsignatuur van Renault. Daarnaast zitten de ledrichtingaanwijzers voortaan in de dagrijlichten en werden de mistlampen rechthoekig gemaakt om de avontuurlijke look van Nieuwe Kadjar kracht bij te zetten.

Met betrekking tot het koetswerk werden dan weer de voor- en achterkant onder handen genomen. Zo maakte Renault het radiatorrooster breder en werden er nieuwe, chromen inzetstukken geplaatst, vooral bij de achterbumper. Daardoor is Nieuwe Kadjar op weg naar nog meer spotlights.

Comfort en elegantie

Uiteraard onderging ook de cabine een heuse metamorfose. Het interieur werd opnieuw met zorg afgewerkt, wat blijkt uit de accenten in gesatineerd chroom rond de ventilatoren, de deurklinken en de middenconsole. En omdat elegant en praktisch best hand in hand gaan, zit het nieuwe model ook vol nieuwe snufjes. De bedieningsknoppen voor de ruiten en achteruitkijkspiegels beschikken nu bijvoorbeeld over achtergrondverlichting, zodat ze ook in het donker eenvoudig te gebruiken zijn. Het nieuwe bedieningspaneel voor de airconditioning is voortaan overzichtelijker en intuïtiever, met drie draaiknoppen met daarop in het midden de ventilatie- en temperatuurgegevens.

Ook het nieuwe touchscreen kan niet achterblijven: het reageert nog sneller én wordt steeds optimaal verlicht. Wat het comfort betreft, zijn vooral de zetels een ergonomisch hoogstandje. Zo beschikken ze over een dubbele laag schuim voor een optimaal zitcomfort, werden de zijkanten verstevigd voor een betere zithouding én kunt u ze ook in de lengte verstellen.

Een echte avonturier

Uiteraard moet Nieuwe Kadjar het niet alleen van zijn vernieuwde looks hebben. Zoals het een echte SUV betaamt, voelt hij zich zowel op de weg als offroad helemaal in zijn sas. De 4x2-versies zijn bijvoorbeeld uitgerust met Extended Grip en Mud and Snow-banden. Dit antislipsysteem optimaliseert de motoriek van de wagen, vooral op modderige banen en zandwegen.

Dankzij de integrale 4WD-transmissie kan Kadjar ook veilig uit de voeten op gladde en losse ondergronden. Bovendien kunt u kiezen uit drie verschillende rijmodi. 2WD om het brandstofverbruik te beperken, Auto om de koppelverdeling te verbeteren, en Lock (enkel beschikbaar bij snelheden tot 40 km/u) om de terreinmodus in te schakelen.

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.