My Renault

Reis mee naar de toekomst

Rij geconnecteerd

Uw Renault doet een beroep op verschillende systemen die steeds beter reageren op elementen van buitenaf. Een rijhulpsysteem dat u een handje toesteekt in gevaarlijke situaties en bij moeilijke manoeuvres, maar ook een optimale connectiviteit tijdens het rijden dankzij de multimediatools van uw Renault. Uw leven comfortabeler maken en uw veiligheid in de wagen vergroten, dat is al 120 jaar de missie van Renault. Welkom in de wereld van Easy Life!

Een revolutie
op de weg

De Nederlandse auto-ontwerper Laurens van den Acker denkt dat er een revolutie op til is in de autosector. Een geconnecteerde wagen en autonoom rijden zijn volgens hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op dit moment is een 100% zelfrijdende wagen nog een utopie, maar uw wagen communiceert vandaag wel degelijk al met de buitenwereld!

Family, Work & Music

Met de gepersonaliseerde oplossingen van Renault EASY CONNECT, die in 2017 gelanceerd werden, blijft u ook tijdens het rijden steeds geconnecteerd. Via de geïntegreerde R&GO of R-Link in uw dashboard, kunt u uw smartphone met uw wagen verbinden met de apps Adroid Auto en Apple Car Play zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Zo mist u ook geen enkel bericht van het werk meer, noch oproepen van uw familieleden. En toch verliest u de weg niet uit het oog! Talloze multimediasystemen die uw reisweg vergemakkelijken en nog aangenamer maken!

Uw Renault parkeert zelfstandig

Met het Easy Park Assist-systeem (een belangrijke stap naar autonoom rijden) neemt uw Renault het stuur van u over wanneer u wilt parkeren. De achteruitrijcamera met sensoren aan de voor-, achter- en zijkant meet de beschikbare ruimte en bepaalt hoe uw wagen erin kan rijden. U behoudt nog wel de controle over uw gas- en rempedaal en uw versnellingspook. Kleine aanrijdingen zijn zo voorgoed verleden tijd!

Connectiviteit? Een prioriteit voor vandaag én morgen

Bij de aankoop van een wagen besteden mensen tegenwoordig ook veel aandacht aan connectiviteit. Met R-Link kunt u een persoonlijk profiel aanmaken om bijvoorbeeld de instellingen van uw stoel of uw favoriete radiostation vast te leggen. Onderweg zijn de ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance Systems) continu aan het werk: actieve remhulpsystemen, een dodehoekalarm ...

Meer ogen op de weg

De camera van het nieuwe Visio System analyseert de situatie op de weg voortdurend. Zo switcht het systeem automatisch van groot licht naar dimlicht wanneer er een tegenligger nadert, herkent het verkeersborden voor snelheidsbeperkingen, waarschuwt het u wanneer u plots van uw rijbaan afwijkt.

Nog meer rijplezier

Laurens van den Acker over de toekomst van Renault: “Sommige autobouwers willen een wagen zonder stuur ontwikkelen. Wij gaan resoluut voor een fantastische rijbeleving. En als u geen zin hebt om te rijden, dan brengen wij u wel naar uw bestemming.” Voor Renault staat Easy Life gelijk aan een happy life!

garage icon

Rijd met ons mee naar de toekomst en kom gerust de nieuwste rijhulpsystemen van Renault eens testen!

Mijn garage 
--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.