My Renault

Accessoires Renault Alaskan

Een robuuste look, gespierde prestaties, een uitstekend rijcomfort in alle omstandigheden ... Renault Alaskan, de eerste pick-up van Renault, heeft alles in huis om zowel natuurliefhebbers, avonturiers en professionals die op zoek zijn naar een multifundtionele wagen te overtuigen.

Hebben zijn prestaties en looks u verleid? Ontdek dan nu ons Pack ‘Robust’ met drie superhandige accessoires die Renault Alaskan nog mooier en praktischer maken!

Roll cover 

Deze stevige cover beschermt uw lading doeltreffend tegen vuil, zon, slechte weersomstandigheden en nieuwsgierige blikken. Dankzij het rolsysteem kunt u de laadbak gemakkelijk afdekken en weer vrijmaken.

€ 1570

excl. btw
Bed styling bar, chroom 

Met deze bars ziet uw Renault Alaskan er nog stoerder en robuuster uit. En dat is nog niet alles: ze zijn namelijk ook handig als u lange voorwerpen wilt meenemen op het dak van uw pick-up.

€695

excl. btw
Sliding tray 

Laad en los uw materiaal heel eenvoudig met dit schuifplateau dat u met de praktische handgreep ook op verschillende posities kunt vergrendelen. Op die manier kunt u in een handomdraai bij uw lading. Dankzij de hoge randen blijft uw materiaal bovendien beter op zijn plaats.

€ 1300

excl. btw
garage icon
Geïnteresseerd?

Neem dan meteen contact op met uw Renault- dealer voor meer informatie.

Mijn garage 
--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.