My Renault

Kangoo Z.E.: meer autonomie

Onlangs werd de autonomie van Renault ZOE bverhoogd naar 400 km
volgens de NEDC-norm. Vandaag is het de beurt aan Renault Kangoo Z.E., waardoor die tussen twee laadbeurten in verder rijdt dan ooit. Daarvoor gingen we trouwens niet halfslachtig te werk, want deze nieuwe versie is nu goed voor maar liefst 270 km volgens de NEDC-norm. Dat komt overeen met ongeveer 200 km in reƫle omstandigheden. Daarnaast krijgt de Belgische automarkt de primeur, want de vernieuwde Kangoo Z.E. maakt zijn eerste publieke optreden tijdens het Autosalon van Brussel!

Eerste in zijn klasse

Dankzij deze vooruitgang is Renault Kangoo Z.E. niet alleen de ideale wagen voor professionele activiteiten (denk bijvoorbeeld aan leveringen), maar hij heeft ook de grootste autonomie op de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen.

Het oplaadsysteem van Kangoo Z.E. is trouwens ook verbeterd. Het resultaat? Deze nieuwe versie laadt twee keer sneller op dan de vorige versie (7,2 kW in plaats van 3,7 kW). Bovendien worden de verwarming en de airconditioning voortaan aangedreven door een warmtepomp.

Twee extra troeven om aan het lijstje met fantastische eigenschappen van Kangoo Z.E. (rijplezier, lage verbruikskosten en een groot laadvermogen) toe te voegen!

270 KM autonomie

laadt twee keer
sneller

--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.