My Renault

Grand Scénic in de spotlights

Onlangs stelden we u Nieuwe Renault Scénic voor, de vierde generatie van deze succesvolle monovolume uit 1996. Maar vandaag richten we de spotlights op zijn grote broer: Nieuwe Renault Grand Scénic. De ideale wagen voor gezinnen die nog meer ruimte wensen.

Een revolutionair design

Net zoals Renault Scénic en de rest van het Renault-gamma de voorbije jaren, werd Grand Scénic in een nieuw jasje gestoken. Nieuwe Grand Scénic houdt het midden tussen een SUV en een berline. Hij oogt tegelijk robuust, elegant en aerodynamisch en volgt perfect de nieuwe esthetische lijn van Renault. Vooraan is de brede radiatorrooster met centraal de kenmerkende ruit prominent aanwezig. De koplampen dragen opnieuw de kenmerkende C-vormige lichtsignatuur. De achterlichten geven de wagen een 3D-effect dankzij de Edge Light-technologie. Een ander opvallend detail van Renault Grand Scénic zijn de 'tall & narrow' wielen van 20’’ met een lage rolweerstand, die erg energiebesparend zijn.

Meer ruimte voor maximaal comfort

Nieuwe Renault Grand Scénic heeft een bijzonder licht interieur dankzij het glazen panoramische dak. Zo genieten de bestuurder en passagiers van nog meer comfort. Daarnaast biedt hij niet minder dan zeven zitplaatsen … Een droom voor (heel) grote gezinnen.

Dankzij de grote kofferruimte van 596 liter en allerhande opbergvakken waarin u 63 liter extra bagage kwijt kunt, hoeft u bovendien nooit meer voor plaatsgebrek te vrezen. We vermelden ook graag de glijdende Easy Life-lade van 13 liter waarin al uw dagelijkse voorwerpen een plek krijgen.

Moduleerbaarheid van topniveau

Nieuwe Renault Grand Scénic heeft tal van uitrustingen die uw dagelijks leven gemakkelijker maken en de sterkste troef van het merk uitspelen: zijn moduleerbaarheid. Zo klapt u dankzij de One-Touchtechniek van Renault met één druk op het nieuwe aanraakscherm Renault R-LINK 2 de zetels op de tweede en derde rij neer. Het resultaat: een vlakke vloer die gemakkelijk te laden is. Bovendien schuift de achterbank naar achter om het interieur optimaal te benutten.

Veiligheid boven alles

nieuwe Renault Grand Scénic, de gezinswagen bij uitstek, doorstaat elke veiligheidstest. Of het nu gaat om de structuur met voorgeprogrammeerde vervorming die in geval van een botsing de schokenergie absorbeert, de talrijke airbags (waaronder de frontale adaptieve airbags van de nieuwste generatie) of de vele rijhulptechnologieën: niets is aan het toeval overgelaten om u een onbewogen rijervaring te bezorgen. Het beste bewijs daarvan? Nieuwe Renault Grand Scénic behaalde vijf sterren in de crashtests van de onafhankelijke organisatie Euro NCAP!

Technologieën in overvloed

nieuwe Renault Grand Scénic is niet alleen een leefruimte voor het hele gezin, maar ook een plek van puur geluk voor alle bestuurders. Zodra u in uw 'cockpit' plaatsneemt, hebt u dankzij de head-updisplay in kleur zicht op alle informatie die u nodig hebt voor een veilige rit. Zo hoeft u nooit weg te kijken van de weg. Met de Multi-Sensetechnologie stemt u bovendien de sfeerverlichting en het rijgedrag van uw wagen af op uw gemoedstoestand. Tot slot maken de talrijke rijhulptechnologieën, zoals de waarschuwing voor vermoeidheid, het actieve noodremsysteem met voetgangersdetectie, de rijstrookwaarschuwing of de adaptieve snelheidsregelaar, het rijden veel veiliger, zekerder ... en dus aangenamer!

  GRATIS

Gratis winterbanden

Heeft Nieuwe Renault Grand Scénic u kunnen overtuigen? Dan hebben we voor u een leuke verrassing in petto! Als u voor 31/01/2017 uw nieuwe Renault Scénic of Grand Scénic bestelt, dan krijgt u winterbanden cadeau! Lees de details ici.

icon
Interesse?

Maak een afspraak bij uw Renault concessiehouder!

--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.