My Renault

Luxe volgens Initiale Paris

Initiale Paris is de signatuur van Renault die de knowhow van het merk uitstraalt. De constructeur past ze dan ook toe op de meest ontwikkelde en de meest luxueuze versies van zijn emblematische modellen. Het prestigieuze label verscheen voor het eerst op Espace en vervolgens op Clio, Talisman, Nieuwe Captur en Nieuwe Koleos. Nu is het dus de beurt aan nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic.

Initiale Paris, elegantie op zijn Frans

Zoals de naam al verraadt, merkt u van zodra u in een van deze modellen stapt hoe Renault over welzijn aan boord denkt. Zo straalt elke Initiale Paris-versie niet alleen comfort, elegantie en productkwaliteit van de bovenste plank uit, maar geniet u ook van tal van handige diensten. Het resultaat? Een unieke en verfijnde ervaring achter het stuur.

De Initiale Paris kwaliteitstrilogie

Een opvallend design, een perfecte afwerking en comfort van het hoogste niveau. Dat is, kort samengevat, de filosofie achter Initiale Paris. De stijlvolle kleuren, de luxueuse materialen en de hoogstaande uitrustingen ... Er is aan alles gedacht om u een unieke zintuiglijke en visuele ervaring te bieden. En dan hebben we het nog niet over het uitstekende comfort. Wanneer u in een Renault Initiale Paris stapt, komt u terecht in een nieuwe wereld van sensuele indrukken en unieke luxe.

Nieuwe Renault Scénic

de jongste telg met het label

Na Renault Espace, Clio, Talisman, Nieuwe Koléos en Nieuwe Captur krijgt nu ook nieuwe Renault Scénic een Initiale Paris-versie met de kenmerkende designelementen van het label aan de buitenkant. Denk maar aan de velgen van 20”, het radiatorrooster met sterren, de Initiale Paris-markering onder het Renault-logo, de ledmistlampen met cornering-functie en uiteraard de exclusieve zwarte amethist carrosseriekleur met pruimkleurige metallicglans. Ook binnenin is het één en al luxe dankzij de gegraveerde verchroomde deurdorpels en een zetelbekleding met nappanerfleer met een exclusieve Initiale Paris-markering. Dit materiaal komt terug op het stuur en de versnellingspook. Maar het gevoel van comfort gaat verder dan de materialen: Renault Scénic en Grand Scénic Initiale Paris worden standaard voorzien van exclusieve uitrustingen zoals de Bose® geluidsinstallatie, de head-up display in kleur, de omhullende hoofdsteunen, de verwarmde elektrische zetels met massagefunctie en het Easy Park Assist-parkeerhulpsysteem.

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.