My Renault

RacingVision-koplampen

’s Nachts vermindert uw zicht op de weg en loopt u dus meer gevaar. Want hoe beter u kunt zien, hoe sneller u kunt reageren op onverwachte omstandigheden. Uw reactiesnelheid hangt dan ook sterk af van uw zicht. Het is dus van cruciaal belang dat uw wagen goede koplampen heeft, vooral wanneer een weg niet of heel slecht verlicht is.

Verder zien

De Philips RacingVision-lampen staan garant voor ongelooflijke prestaties. Dankzij de uiterst precieze gloeidraden in de optimale stand, de aanwezigheid van persgas onder hoge druk, de chromen bekleding en het anti-uv-kwartsglas bieden de Philips RacingVision-lampen tot 150% meer helderheid.

Beter zien

Door de unieke kleurtemperatuur kunnen uw ogen zich beter concentreren en kan u dus verder zien. Zo merkt u mogelijke hindernissen sneller en beter op. Deze koplampen zijn daarom ook een absolute must voor wie graag de gebaande paden verlaat én voor iedereen die veiliger en vooral aangenamer wil rijden in de nachtelijke uurtjes.

Sterke koplampen voor donkere omstandigheden

Tijdens de strenge wintermaanden moet u kunnen vertrouwen op uw koplampen. Net zoals u de auto voorbereidt op de winter door voor winterbanden te kiezen, eist u het beste zicht tijdens het rijden in deze donkerdere, gevaarlijkere omstandigheden. Philips RacingVision-lampen geven u meer controle onder de moeilijkste omstandigheden, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over de weg en geniet van iedere rit.

--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.