My Renault

De nieuwe COYOTE NAV+

Met COYOTE NAV+ zijn rijhulpsystemen net weer wat innovatiever geworden. My Renault vertelt u meer over de nieuwe functies van de meest complete assistent uit het Coyote-gamma.

Een klein systeem met grootse prestaties

COYOTE NAV+ behoort tot generatie 2.0 van de gps-toestellen die met het internet verbonden zijn. Door de integratie van de Here-kaarten staat COYOTE NAV+ garant voor een vlottere navigatie en kan uw route in realtime worden herberekend. Bovendien is het systeem gebruiksvriendelijker dan ooit dankzij 3D-beelden.

Kiest u voor COYOTE NAV+, dan kiest u voor:

Weergaloos comfort - Dankzij het grote scherm van 5,5 inch en de unieke bedieningsknop is alles erg eenvoudig te lezen én is het systeem bedienen een fluitje van een cent.

3D-beelden - Gebouwen en monumenten in 3D weergeven, zodat u zich beter kunt oriënteren? COYOTE NAV+ maakt het u gemakkelijk!

Easy parking - Uw COYOTE NAV+ vertelt u waar er in de buurt van uw bestemming parkings en vrije parkeerplaatsen zijn. Handig! Nog een voordeel? U krijgt zelfs het parkeertarief te zien!

Veiligheid en connectiviteit

COYOTE NAV+ toont en updatet in realtime alle snelheidswaarschuwingen, files, flitsers en andere verkeerselementen.

Daarnaast zijn er tal van accessoires (etui, houder, oplader, kabel, ...) beschikbaar, waardoor uw COYOTE NAV+ optimaal samenwerkt met uw gps-systeem van de nieuwste generatie.

garage icon
Geïnteresseerd?

Ga snel naar uw Renault-garage!

Mijn garage 
--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.