My Renault

Renault Trafic SpaceClass

Beroemdheden, gevierde ondernemers of liefhebbers van luxe en comfort, voor het vervoer van deze veeleisende passagiers ontwikkelde Renault, Trafic SpaceClass, een nieuw high level busje. Van de vormgeving aan de buitenkant tot de gedetailleerde afwerking van de cabine: niets werd aan het toeval overgelaten om u en uw passagiers een buitengewone ervaring te bieden.

Trafic SpaceClass, de kunst van het luxevervoer

Ziet u Renault Trafic nog altijd als een bedrijfsvoertuig? Weet dan dat de limited edition SpaceClass veel meer in zijn mars heeft. Het nieuwste model werd tijdens het voorbije filmfestival van Cannes voorgesteld en vervoerde er meteen de grootste internationale sterren. Toch blijft het daar niet bij.

Dankzij zijn uitzonderlijke uitzonderlijke modulariteit en zijn hoog kwalitatieve afwerking is Renault Trafic SpaceClass een logische keuze voor bedrijven die personenvervoer aanbieden. Zo kunnen ze hun passagiers optimaal comfort en een fantastische rijervaring aanbieden , of dat nu beroemdheden of zakenlui zijn, of particulieren op zoek naar een mooi compromis tussen ruimte en topcomfort.

Space voor ruimte, Class voor comfort

Aan de buitenkant vallen de typische verlichting vooraan, het verchroomde radiatorrooster, de gelakte bumper en de exclusieve kleur Gris Com├Ęte op. Maar het is vooral de cabine die de concurrenten van Renault Trafic SpaceClass het nakijken geeft. Hij biedt bijvoorbeeld plaats tot maximum negen personen (afhankelijk van de versie) en dankzij de verbluffende modulariteit zijn er maar liefst vijftig verschillende configuraties mogelijk voor uw toekomstige passagiers.

Uiteraard liet Renault niets aan het toeval over om de passagiers de allerbeste ervaring, discretie en intimiteit aan te reiken. Daar zorgen de getinte ruiten, de individuele ledlampjes, de stopcontacten van 220 V, de USB-poorten, de comfortabele airconditioning en de luxueuze afwerking voor. In de Pack Signature-versie wordt Trafic SpaceClass omgetoverd tot een waar vipsalon met ronddraaiende zetels en een afneembare centrale tafel. U hebt het al begrepen: Renault Trafic SpaceClass is niet zomaar een wagen, maar wel een ruimte waar werk, ontspanning en comfort hand in hand gaan.

--> -->

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.